Håndværk & Design
_H&D_4766
_H&D_4761

Håndværk og designlinjen (1. og 2. periode)


I Håndværk & Design arbejder vi med mange forskellige materialer, og lærer at lave ting i bl.a. læder, metal, træ, plast og horn (de bløde og hårde materialer). Vi udforsker, eksperimenterer og løser problemer.

 

Vi arbejder med designprocessen, og laver modeller af de forskellige projekter eleverne skal arbejde med. Endvidere idéudvikler vi undervejs i processen, og eleverne får mulighed for at arbejde sammen.

Der arbejdes målrettet mod at eleverne skal forstå samspillet mellem idé, tanke og handling frem til et færdigt resultat.

 

Efter et stykke tid får du også mulighed for at skabe noget ud fra din egen idé.

 

Du behøver ikke at have bygget en masse eller have skilt alting ad for at være med, for linjefaget giver dig en rigtig god fornemmelse af, om håndværk er noget for dig, og hvordan man kan bruge sig selv på en ny og anderledes måde.

 

Som noget nyt arbejder vi på at linjefaget håndværk og design, giver mulighed for at gå til prøve i faget i skoleåret 2021-22.

 

Linjefaget er både for piger og drenge, og generelt for alle der er interesserede i at bruge hovedet og udvikle ”kloge hænder”.

Waldemarsbo Efterskole, Hylleholtvej 6, 4654 Faxe Ladeplads Tlf. 56716388

E-mail: waldemarsbo@waldemarsbo.dk