Forsiden

© Waldemarsbo Efterskole Hylleholtvej 6, 4654 Faxe Ladeplads, Telf. 56716388 E-mail: waldemarsbo@waldemarsbo.dk

Forsiden
Forsiden Om os Bliv Elev Kontakt Værdigrundlag Undervisningen Billeder

Specialefterskole med fokus på inklusion og robusthed

På Waldemarsbo specialefterskole optager vi elever, der respekterer, at alle har ret til at være forskellige og som vi forventer, kan indgå i et fællesskab på skolen. Inklusion er meget vigtigt på Waldemarsbo.

Undervisningen tager udgangspunkt i en række praktiske linjefag, hvor dansk og matematik er integreret. Til de elever der ønsker det, tilbyder vi også dansk- og matematikundervisning sideløbende.

Waldemarsbo specialefterskole

Vi er en specialefterskole beliggende ved Faxe på Sjælland. Vi har elever med forskellige diagnoser såvel som elever uden. Vi fokuserer på den enkelte elevs ressourcer og klarlægger ud fra en PAS test, hvordan det unge individs kompetencer og læringsstil er, såvel som eventuelle udviklingsområder.

Inklusion og fællesskab

På skolen er hverdagen præget af rutiner og traditioner, der giver trygge rammer og øger hver elevs robusthed. Inklusion og fælleskab er ligeledes en vigtig del af hverdagen. For unge mennesker som har haft det svært i en traditionel klasseundervisning virker vores særlige undervisningsfaciliteter ofte tillokkende.

Besøg Waldemarsbo specialefterskole

Før man lægger sig fast på valget mellem de forskellige specialefterskoler, bør man besøge dem, for at se om stedet lever op til ens forventninger og for at klarlægge ønsker og behov.

Vi synes at du bør ringe til os på telefon 56 71 63 88 og aftale en tid for et besøg. Vi ser frem til at møde dig!

Historie Beliggenhed Billeder Autisme efterskole Plads til alle Aspergers syndrom efterskole Inklusion læringsvanskeligheder